Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

Erectieprobleem door overgewicht

http://erectieshop.nl/img/info-advies/erectieproblemen_overgewicht.jpg Overgewicht verhoogt niet alleen het risico op diabetes, hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte. Mannen met overgewicht lopen ook het risico op een verlaagd libido en erectieproblemen. Deze kunnen van zowel lichamelijke als psychische aard zijn. Ervaart u problemen door uw gewicht, dan is het tijd om daar vandaag nog iets aan te doen.

Lichamelijke problemen
Behalve het praktische probleem dat hun buik in de weg zit zorgt overgewicht voor nog een aantal seksuele problemen. Ongeveer 30 tot 50% van de mannen met overgewicht heeft een laag testosterongehalte. Hierdoor ervaren ze klachten zoals een verminderd libido en erectiestoornissen. In vergelijking met gezonde mannen rond de 60, waarvan maar 6% een verlaagd testosterongehalte heeft, is dit een grote hoeveelheid. Dit mannelijke hormoon is belangrijk voor het verkrijgen van een langdurig harde erectie. Ook is de bloeddoorstroming verminderd. Wanneer er te weinig bloed in de zwellichamen van de penis stroomt kan er geen harde erectie tot stand komen.

Psychische problemen
Een erectieprobleem door overgewicht kan ook van psychische aard zijn. Mannen die zich onzeker over hun gewicht en uiterlijk voelen kunnen moeite hebben om een stijve te krijgen. Wanneer dit een aantal keer voor komt kan het verkrijgen van een erectie steeds moeilijker worden.

Oplossingen
Voor mannen met overgewicht is het in eerste instantie belangrijk af te vallen en gezond te gaan leven. Stop eventueel met roken om meer zuurstof in het bloed te hebben en de bloeddoorstroming te verbeteren. Begin met gezonder eten en meer bewegen. Een half uur per dag is al voldoende.

In het geval van een psychisch probleem is het verstandig met uw partner te gaan praten. U zult zien dat het oplucht en wellicht kan hij/zij al enige onzekerheid bij u wegnemen. Probeer samen meer te ontspannen voor de seks. Een uitgebreid voorspel kan hier bij helpen. Door je partner je penis te laten masseren ontspan je gemakkelijker en wordt de bloeddoorstroming bevorderd.

Erectiepillen kunnen je helpen om gemakkelijker te ontspannen en een hardere erectie te krijgen. De bloedtoevoer naar de penis zal gestimuleerd worden waardoor de bloedvaten in de zwellichamen verwijden en meer bloed opnemen. Erectiepillen verhogen het testosterongehalte in je bloed en helpen je om remmingen los te laten.

Producten die een erectie stimuleren
Klik op het product om het te bestellen

Erectiepil, Libidopil, E-pil, Erectakraft, Erect Recover, Extreme peniscrème, Libido Extreme, LibidoJelly, Original Extreme, VitaErect, Libido Up, Male Get Hard, Penis XL Cream, Rock Hard Flatpack, Rock Hard

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>