Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Natuurlijke penisvergroting

http://erectieshop.nl/img/info-advies/natuurlijke_penisvergroting.jpg Veel mannen zijn ontevreden over de lengte en/of breedte van hun penis. Je penis kun je vergroten door een operatie maar deze zijn vaak pijnlijk en duur. Daarom is een natuurlijke penisvergroting dé oplossing voor alle mannen die een grotere pik willen.

Hoe groot is de gemiddelde penis?
Gemiddeld heeft een man in slappe toestand een penis van 7 tot 8 cm lang en 9,31 cm in omtrek. Een harde penis is gemiddeld 13 cm lang en heeft een omtrek van 11,66 cm. Om te weten hoe groot jouw penis is meet je deze over de bovenkant van de penis. Meet van het schaambeen tot het topje van de eikel. De omtrek meet je op het breedste gedeelte.

Hoe werkt een penisvergroting?
De penis is verdeeld in 3 kamers, 2 grote kamers aan de bovenkant (corpora cavernosa) en een kleinere kamer aan de onderkant welke dient om te plassen en klaar te komen (corpus spongisum). Als je een erectie krijgt geven de hersens een hormoon (testosteron) vrij wat bloed naar de penis stuurt. Deze bloeddruk vult de bovenste kamers en zorgt voor een erectie. De lengte en bloeddruk van de corpora cavernosa bepaalt de lengte van je penis. Door meer weefsel aan te maken en de bloeddoorstroming te stimuleren wordt de penis groter.

Manieren om je penis te vergroten

Het voordeel van een natuurlijke penisvergroting is dat er geen dure pijnlijke operatie hoeft plaats te vinden. Er zijn verschillende manieren om op een natuurlijke wijze je penis te vergroten. Welke manier je kiest hangt van je persoonlijke voorkeur af, hieronder bespreken we de mogelijkheden.

Penispomp
De penispomp bevat een luchtdichte cilinder die over de penis geplaatst wordt. Door het lucht uit de cilinder te pompen ontstaat een vacuümsituatie. Tijdens het pompen wordt de bloeddoorstroming in de penis verbeterd. Bij regelmatig gebruik zullen de zwellichamen oprekken. Er kan meer bloed in de penis stromen en deze zal langer en breder worden.

Penispompen zijn er in verschillende soorten. Zo is er de handpomp en de elektrische penispomp. Voor oudere mensen die moeite hebben met pompen is de elektrische penispomp zeer geschikt. Mannen die een betere controle willen over de snelheid waarin het bloed naar de penis wordt gepompt raden we de handpomp aan.

Een ander soort penispomp is de Badmaat. Deze kan onder de douche of in bad gebruikt worden. De vacuümsituatie ontstaat doordat de cilinder gevuld wordt met warm water. Met een pompbeweging wordt het overtollige water uit de cilinder gepompt. Er ontstaat een aangename zuigende kracht.

De penis stretcher
De penis stretcher is een apparaat wat om de penis geplaatst wordt. Tijdens het gebruik treedt een progressieve trekkracht (tractiekracht) op van 600 tot 1500 gram. De cellen in de zwellichamen van de penis en het overige weefsel wordt langzaam opgerekt. Tussen de cellen ontstaat ruimte die door het genezingsproces van het lichaam worden opgevuld door nieuwe cellen. De bloedopname in de zwellichamen van de penis worden gestimuleerd en de maat van de penis neemt toe.

Penis vergrotende tabletten
Penis vergrotende tabletten zorgen voor meer bloedtoevoer naar de penis. Ook wordt de productie van nieuw weefsel gestimuleerd. Hierdoor komt er meer bloed in de penis en zal deze groter en breder worden. Deze natuurlijke tabletten kunnen het vergrotingsproces van de penispomp en de penis stretcher bevorderen. Doordat de erectie niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit wordt gestimuleerd treed er sneller resultaat op.

Producten die een natuurlijke penisvergroting stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Libido7, More Penis, Larger Penis, Biggest Penis, Penis Power crème, Penis XL Stretcher

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>