Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Snel een grotere penis

http://erectieshop.nl/img/info-advies/snel_een_grote_penis.jpg Van jongs af aan vergelijken mannen de maat van hun penis al. Hoe groter deze is hoe meer mannelijkheid je uitstraalt. Ook vrouwen vinden een grote penis erg opwindend. Hoewel de meeste mannen met een gemiddelde penislengte van 13 cm in erectie goed uit de voeten kunnen, dromen ze van een aantal centimeters meer. Lees in dit artikel hoe je dit aanpakt.

Wat bepaalt de lengte van je penis?
De penis bevat drie kamers, twee grote aan de bovenkant en 1 kleinere aan de onderkant om urine en sperma af te voeren. De maat van je penis wordt bepaald door de lengte van de bovenste kamers en de bloeddruk die hier opgebouwd wordt. Hoe meer bloed er in de penis stroomt, hoe harder en groter deze zal zijn. Om de penis langer en breder te maken is een verhoogde bloedtoevoer en meer weefsel in de penis nodig.

Penis vergrotende methodes
Er kan natuurlijk gekozen worden voor een penis verlengende operatie. Deze zijn vaak erg duur en pijnlijk. De voorkeur van veel mannen gaat daarom uit naar een natuurlijke pijnloze manier. Hierbij moet je denken aan een vergrotingsapparaat, tabletten of oefeningen. Individueel zijn dit goede manieren om tot een goed resultaat te komen. Maar wil je snel een grotere pik dan kunnen ze in combinatie tot verbluffende resultaten komen.

De penispomp

De penispomp is er als handpomp en in een elektrische variant. Beide bestaan uit een luchtdichte cilinder die over de penis geplaatst wordt. Een rubberen ring sluit de cilinder luchtdicht af. Door te pompen wordt de lucht uit de cilinder gezogen en ontstaat er een vacuümsituatie. Er wordt bloed in de penis gezogen. Door dit meerdere malen per week te herhalen zullen de zwellichaampjes in de penis oprekken. Ze worden wijder waardoor er gemakkelijk veel bloed in de penis zal stromen. De penis wordt groter en zal tijdens een erectie nog harder en groter worden. Ook wordt het weefsel in de penis opgerekt. De ruimte die tussen de weefselcellen ontstaat vult het lichaam zelf op met nieuw weefsel, de lengte en dikte van de penis neemt toe.

Resultaat: 2,5 tot 7,5 cm langer en tot 30% breder.
Gebruik advies: Binnen 15 minuten zie je al resultaat. Om een goed permanent resultaat te bereiken wordt aangeraden om een programma van 6 weken te volgen.
Extra snel resultaat: Het resultaat kan versnelt worden door tijdens het programma penis vergrotende tabletten te slikken of de penis tweemaal daags in te smeren met een penis vergrotende crème.

Penisstretcher

De penisstretcher is een apparaat wat om de penis geplaatst wordt. Door trekkracht van 600 tot 1500 gram rekt het weefsel in de penis op. Tussen de cellen ontstaat ruimte die door het lichaam opgevuld wordt met nieuw weefsel. De penis zal hierdoor langer en breder worden.

Resultaat: 0,4 tot 0,5 cm langer per maand. Na 6 weken zal de penis zichtbaar groter zijn. In totaal kan de penis 3 tot 4 cm langer worden en 1,5 cm in omtrek toenemen.
Gebruik advies: Gebruik de penisstretcher dagelijks. Het gebruik wordt opgebouwd van 3 uur per dag tot 9 uur. Voor optimaal blijvend resultaat wordt aangeraden de stretcher minimaal 3 tot 8 maanden te gebruiken.
Extra snel resultaat: In combinatie met penis vergrotende tabletten kan extra snel resultaat behaald worden. De tabletten zorgen voor een versnelde aanmaak van nieuwe weefselcellen en een extra goede bloedtoevoer naar de penis.

Penis vergrotende tabletten

Penis vergrotende tabletten stimuleren de bloeddoorstroming naar de penis. De spieren in de penis ontspannen waardoor er meer bloed naar de zwellichamen kan stromen. Ook wordt de aanmaak van groeihormonen gestimuleerd. Het lichaam maakt meer weefsel aan in de penis. Deze zal langer en breder worden.

Resultaat: tot 7 cm langer en tot 25% breder.
Gebruik advies: Slik de tabletten tweemaal daags. Bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds één tablet op een niet al te volle maag. Doe dit minimaal 3 tot 6 maanden. Tabletten op natuurlijke basis kun je door slikken tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna kunnen de tabletten als ondersteuning geslikt worden.
Extra snel resultaat: Penis vergrotende oefeningen kunnen voor extra snel resultaat zorgen. Masseer de penis tweemaal daags om de bloeddoorstroming te bevorderen.

Penis vergrotende crème

Een penis vergrotende crème stimuleert de bloeddoorstroming naar de penis. De zwellichamen van de penis verwijden en kunnen hierdoor meer bloed opnemen. Tijdens een erectie kunnen ze meer onder druk komen te staan waardoor de penis nog harder en groter wordt. Regelmatige stimulatie van de zwellichamen rekt deze op. Een continu verhoogde bloedtoevoer zorgt voor een permanent resultaat.

Resultaat: Binnen 10 minuten zal je resultaat zien. Voor een permanente vergroting gebruikt u de crème minimaal 6 maanden.
Gebruik advies: Smeer de penis tweemaal daags stevig in met voldoende crème. Masseer de penis tijdens het insmeren voor 10 tot 15 minuten.
Extra snel resultaat: De crème kan in combinatie met penis vergrotende tabletten gebruikt worden om de werking van binnen en buitenaf te stimuleren.

Producten die een natuurlijke penisvergroting stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Libido7, LibidoMax, More Penis, Larger Penis, Biggest Penis, Penis Power crème, Pro7, Male XL, Penis XL Duo, Penis XL Cobeco, Libidopomp, Penis XL Stretcher,

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>