Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

Verwennen met een massage

http://erectieshop.nl/img/info-advies/massage.jpg Het is heerlijk om je partner te verwennen met een goede massage. Dit kan voor de ontspanning maar ook als voorspel. Maar hoe geef je een goede massage?

Voorbereiding voor een erotische massage

Zorg er voor dat je de kamer gezellig aangekleed hebt. Zet een rustig muziekje aan en dim het licht. Gebruik een grote handdoek zodat de massageolie geen vlekken maakt op het bed of de bank. Kies een lekkere massageolie of massage en glijmiddel in één.

Masseren

Verwarm de massageolie met je handen, koude handen zijn niet lekker. Nu komt het aan om de verschillende massage technieken, gebruik afwisselend je hele handen en duimen of vingertoppen. Gebruik de olie om over het lichaam te strelen en glijden en gebruik af en toe iets meer druk. Vraag ook wat je partner het lekkerste vindt of er bijvoorbeeld lichaamsdelen zijn die meer aandacht nodig hebben. Gebruik een cirkel beweging op plaatsen waar je niet direct op het bot zit, dit voelt namelijk minder lekker met een cirkel beweging. Gebruik het bijvoorbeeld voor de billen. Kneed lichaamsdelen als de voeten, handen, armen, buik, billen en benen.

Erotische massage

Om het erotische element toe te voegen kun je dicht bij de schaamstreek masseren, ook kun je je partner vragen op de rug te gaan liggen zodat je de borsten mee kunt masseren. Ga niet direct op de geslachtsdelen af maar masseer en streel eerst rondom voor je daar voorzichtig licht langs streelt. Je kunt ook je hele lichaam gebruiken bij het masseren en een body to body ervaring geven.

Massageolie als glijmiddel

Zorg voor een massageolie/glijmiddel op water of silicone basis, olie is niet goed om inwendig te gebruiken en bovendien lost het condoom op als je gewone massageolie gebruikt.

Producten die gebruikt kunnen worden bij massages
Klik op een product om het te bestellen

Bodylube SB 250ml, Bodylube WB 250ml, NORI Massage, Bodylube WB 500ml, Bodylube SB 500ml, Bodylube SB 100ml, Bodylube WB 100ml, JouJou massage Citrus, Massage Candle Exotic Delight, Massage Candle Hot Summer, Massage Candle Appletini Cocktail

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>